Purina Felix®’ten barınaklara pati uzatan kampanya: #sendepatile

Geri DönEki 5, 2015

Purina Felix®, Dünya Hayvanları Koruma Günü için büyük ilgi gören bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçiriyor. Binlerce kişinin #sendepatile hashtag’ini kullanarak paylaştığı tweetler ile toplam 10 ton mama Ataşehir ve Yedikule hayvan barınaklarına bağışlanacak.

Günlük almaları gereken besin ve bu besinin sağlayacağı enerji, barınaklarda zor koşullarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan sevimli dostlarımızın en temel ihtiyacı. Purina Felix®, bu ihtiyaçtan yola çıkarak bir sosyal sorumluluk projesi düzenliyor ve tüm hayvanseverleri yanına çağırarak #sendepatile diyor.

Dünya Hayvanları Koruma Günü için, 2 Ekim – 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen #sendepatile kampanyası, FelixTurkiye Twitter hesabından yapılacak duyurular ile başladı. Kampanya kapsamında, Twitter üzerinden #sendepatile hashtagini kullanarak paylaşılan tweet sayısı 25.000’e ulaşınca 5 ton mamanın Ataşehir ve Yedikule hayvan barınaklarına ulaştırılacağı ilan edilmişti. Ancak kısa süre içinde tweet sayısı 25.000’i aşınca, Purina Felix®, 5 ton yerine 10 ton mama bağışlayacağını duyurdu. #sendepatile hashtag’iyle tweet atanların desteği, hem farkındalık yaratmayı hem de sevimli dostlarımızı mutlu etmeyi sürdürüyor.

Nestlé Purina Hakkında

Evcil hayvanlar ve sahipleri arasındaki yakın ilişkiyi anlayan bir şirket olarak Nestlé® Purina® PetCare, onların birlikte sağlıklı ve uzun bir hayatı paylaşmalarını sağlamayı kendine görev edinmiştir.

Evcil hayvanları hayat boyunca yanımızda olacak bir dost olarak gören Nestlé Purina PetCare, 80 yıldan uzun süredir evcil hayvanların beslenmesinde dünya çapında öncü konumda bulunmakta ve kendini evcil hayvanların sağlıklı beslenmesine adamış çok sayıda gıda mühendisini, kimyageri, hayvan davranış bilimcisini, veteriner hekimi, evcil hayvan beslenme uzmanını ve teknisyeni bünyesinde bulundurmaktadır. Sahip olduğu bu uzmanlıklar ile Nestlé Purina, evcil hayvanlara sağlıklı bir hayat sunmak için çok çeşitli diyetler geliştirmekte ve en yakın dostlarımızın sağlıklı koşullarda beslenerek yaşamasını sağlamaktadır.

Kedi ve köpeklerin değişen hayat evreleri ( yavru, yetişkin, ileri yaş) ve hayat koşulları da onların beslenme ihtiyaçlarını değiştirmektedir. Bu nedenle Nestlé Purina markası her evreye ve hayat stiline hitap eden farklı seçenekler içermekte, evcil hayvan sahiplerine, bütçelerine ve kedilerinin / köpeklerinin ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri alternatifler sunmaktadır.

Nestlé Purina, seçkin, yenilikçi, besleyici, sağlıklı evcil hayvan ürünleri geliştirmekte dünya lideri konumundadır.