Çikolata ustası Nestlé’den ekstra sütlü ve yumuşak kıvamıyla yeni Chokella

Geri DönEyl 22, 2017

Türkiye’nin ilk kakaolu fındık kreması Nestlé Chokella baştan aşağı yenilendi. Chokella’nın yeni formülü kakaonun en kalitelisini, Karadeniz’in lezzetli fındıklarını ve bol miktarda sütü bir araya getirerek, daha yumuşak bir kıvam ve damakta uzun süre kalacak dolu dolu bir tat sunuyor.

Nestlé, 1968 yılından bu yana Türkiye’de kahvaltı sofralarının ve keyifli anların vazgeçilmezi olan kakaolu fındık kreması Nestlé Chokella’yı yeni formülü ve paketiyle tüketicilerin beğenisine sundu.

Nestlé’nin çikolatadaki uzmanlığını öne çıkaran yeni formülde en kaliteli kakao çekirdekleri ve yoğun aromalı Karadeniz fındıkları, iki kat ekstra sütle bir araya geliyor. Bu sayede ağızda kolayca yayılan yumuşak bir kıvama kavuşan Nestlé Chokella, ideal akışkanlığıyla damakta kalıcı ve etkili bir lezzet bırakıyor. Nestlé, “Hadi kaşıkla” sloganıyla, yeni Chokella’nın tadına duyduğu güveni ortaya koyuyor.

Şık, modern ve kolay kullanımlı paketiyle de dikkat çeken Nestlé Chokella, 400, 600 ve 800 gramlık seçenekleriyle mutlu sofralarda yerini almaya hazır.

Nestlé Hakkında:

Dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin temelleri 1867 yılında İsviçre’nin Vevey kasabasında atılır. Kimyager olan şirketin kurucusu Henri Nestlé dünyanın ilk hazır bebek mamasını geliştirir. Farine Lactée” (sütlü un) ismi verilen bu ilk Nestlé ürünü, şirketin insanı ve sağlığı her şartta öncelikli tutma, bilimsel araştırma kalite, güven, gibi temel değerlerinin de bir sembolü olur.

Nestlé,  150 yılı aşkın sürede yeni ürünler, yeni kategoriler ile istikrarlı bir şekilde büyümüş ve dünya gıda ve beslenme sektörünün lideri haline gelmiştir. Bugün Nestlé 500’e yakın fabrikası 328,000 çalışanı ile dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde faaliyet göstermektedir.

4 kıtada 34 merkezde 5000 kişilik bir ekiple AR-GE çalışmaları yürüten Nestlé ve  AR-GE’ye her yıl yaptığı 1,7milyar doların üzerindeki yatırımla araştırma geliştirme konusunda da gıda firmaları arasında lider konumdadır. 1909 yılında,  ülkemize giren Nestlé Türkiye’nin en köklü gıda firmalarındandır.  1927’de Türkiye’deki ilk çikolata fabrikasını kurarak üretime başlayan Nestlé,  bugün 12 kategoride 800‘ ün üzerinde  ürünü ve 50‘ye yakın markasıyla faaliyet göstermektedir. Üretimini Bursa Karacabey ve Bursa Kestel’deki fabrikalarında gerçekleştiren, Nestlé Türkiye’de satılmakta olan ürünlerinin %92’sini Türkiye’de  üretmektedir. 108 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Nestlé bugün 3500  kişiye doğrudan, 7000’in üzerinde kişiye  dolaylı olarak istihdam sağlamaktadır. Nestlé, Türkiye’deki üretim üssünden başta Ortadoğu ve Kuzey Afrika olmak üzere bölge ülkelerine ihracat gerçekleştirmektedir.