Gıda Bilimi ve Teknolojisi

Scientists at work
PROBİYOTİK ARAŞTIRMALAR: Nestlé bilim insanları, laboratuvarda fermantasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Teknoloji Ar-Ge çalışmalarımızın önemli bir parçasıdır. Ambalajlama ve donanımdan, gıda işleme teknolojileri ve Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, Special. T ve BabyNes gibi yeni içecek sistemleri üretimine kadar, mühendislerimiz çok çeşitli alanlarda Ar-Ge çalışması gerçekleştirmektedir.

Mühendislerimizin yanısıra gıda alanında uzman bilim insanlarından oluşan ekibimiz, güvenilir ve besleyici yiyecek-içeceklerin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapıp teknoloji lergeliştirerek bizi gıda bilimi ve teknolojisi konusunda yeni teknolojilere yakın tutmaktadır.

Nestlé, çok sayıda farklı teknolojinin geliştiricisi ve/veya bu konuda dünya lideridir.