İster alanınızda deneyimli olun isterse yeni mezun, Nestle’de size uygun bir iş fırsatı her zaman mevcut. Buradan iş ara
Gıda Bilimi ve Teknolojisi

PROBİYOTİK ARAŞTIRMALAR: Nestlé bilim insanları, laboratuvarda fermantasyon çalışması gerçekleştiriyor.
Teknoloji Ar-Ge çalışmalarımızın önemli bir parçasıdır. Ambalajlama ve donanımdan, gıda işleme teknolojileri ve Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, Special. T ve BabyNes gibi yeni içecek sistemleri üretimine kadar, mühendislerimiz çok çeşitli alanlarda Ar-Ge çalışması gerçekleştirmektedir.
Mühendislerimizin yanısıra gıda alanında uzman bilim insanlarından oluşan ekibimiz, güvenilir ve besleyici yiyecek-içeceklerin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapıp teknoloji lergeliştirerek bizi gıda bilimi ve teknolojisi konusunda yeni teknolojilere yakın tutmaktadır.
Nestlé, çok sayıda farklı teknolojinin geliştiricisi ve/veya bu konuda dünya lideridir.