Nestlé Nesfit ile Yaza Özel Çifte Mutluluk

27 Temmuz gece yarısına kadar satın alacağınız çekiliş kampanyası etiketli Nesfit ürünleri ile 5 yıldızlı Rixos Lares Otel’de rüya gibi bir tatil imkânına sahip olabilirsiniz. Ayrıca çekilişi kazanan 250 kişi, Zeki Triko’nun özgün bikini ve mayo modelleri ile sıcak sahillerde Nestlé Nesfit modası estirecek!

Nestlé Nesfit, yaz sürprizlerine son hızla devam ediyor! Çekiliş kampanyası etiketli “Sade-Karışık Meyveli-Kırmızı Meyveli ve Çikolatalı Nestlé Nesfit”  ürünlerinden satın alanlar arasında yapılacak çekiliş sonucunda tam 15 çift, 9 Eylül-30 Kasım 2011 tarihleri arasında, Rixos Lares Otel’de

2 gece 3 gün sürecek her şey dahil hafta sonu tatiline gitmeye hak kazanacak.

Üstelik yine çekilişle belirlenecek 250 kişiden biriyseniz, Nesfit sayesinde forma soktuğunuz fit vücudunuza uygun, istediğiniz bikini ya da mayo modellerinden birini Zeki Triko mağazalarından ücretsiz olarak edinebileceksiniz.

Peki, bu yarışmaya nasıl katılacağım?

Kampanyaya katılım için yapmanız gereken şey çok basit! Fişi ile saklamanız gereken promosyonel Nesfit ambalajındaki şifreyi, ad- soyad ve adres bilgileri ile 4773 numaralı kampanya hattına kısa mesaj ile göndermeniz yeterli olacak.

Ülkemizin en çok tercih edilen ‘tam tahıllı’ kahvaltılık gevreği Nestlé Nesfit, sağlıklı ve lezzetli bir hayatın kapılarını aralıyor. Farklı damak tadlarına hitap eden ürün çeşitlerinin içerdiği temel vitamin, mineraller, lif, kalsiyum, demir ve folik asitler ile forma girmek ve korumak isteyenler için vazgeçilmez alternatifler sunuyor.

Bu kampanya MPİ’nin 25.05.2011 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/1357-4879 sayılı izni ile Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından 18.06.2011(10:00)-27.07.2011(23:59) tarihleri arasında düzenlenmektedir.