İster alanınızda deneyimli olun isterse yeni mezun, Nestle’de size uygun bir iş fırsatı her zaman mevcut. Buradan iş ara
Daha lezzetli ve daha sağlıklı yiyecekler
Dengeli beslenmenin bir parçası olarak, ürünlerimizi daha sağlıklı hale getirmemiz, insanların, ailelerin ve evcil hayvanların beslenmelerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.
Ürünlerimizi daha lezzetli hale getirmemiz, yiyecekleri toplumdaki en önemli kültürel unsurlardan biri olarak görmemizi ve mutluluğu yaymada oynadıkları rolü fark etmemizi sağlayarak onlardan aldığımız keyfi artırıyor.
Ar - Ge departmanımız, milyonlarca kişi tarafından sevilen tanıdık markalarımızın lezzetini korurken sürekli yeni ürünler geliştiriyor ve mevcut ürünleri daha kaliteli hale getiriyor. Ürünlerde yaptığımız her değişiklikte, tatları, yapısı, besin değerleri, fiyatları, kaliteleri ve güvenliklerini göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu hususların herhangi birinde kaydedilecek gelişmeler, gezegenimize zarar vermemeli.
Markalarımızı sizin için daha kaliteli hale getirme konusunda kaydettiğimiz ilerleme
%
5.1
%
96
%
83
Yiyecek, atıştırmalık ve içecek markalarımızı nasıl yeniliyoruz?
Portföyümüzü sağlık ve beslenmeye katkısı açısından sürekli gözden geçiriyoruz. Bu konuya dair yaklaşımımız şunları içeriyor:
Şeker ve tuz gibi sağlıksız bileşenlerin azaltılması
Ürünlerimizin genel beslenme profilini iyileştirme çabalarımızın bir parçası olarak, şeker ve sodyum miktarını azaltma çalışmalarına devam ediyoruz. Stevya, meyve suyu ve hurma ezmesi gibi tatlandırıcı alternatiflerini ürün bazlı değerlendiriyoruz. Diğer ürünlerimizi vitamin ve antioksidan bakımından zengin, yağlara alternatif bileşenlerle yeniden formüle ediyoruz.
Uluslararası Yiyecek ve İçecek Birliği (IFBA) üyeliğimiz bağlamında ürünlerimizdeki tuzu daha da azaltmayı taahhüt ettik. Bu taahhüt, noodle'lardan atıştırmalıklara ve soslara kadar farklı ürün kategorileri için maksimum tuz sınırını belirliyor. 2025 sonuna kadar birinci, 2030'a kadar ise ikinci grup tuz azaltma hedefimiz bulunuyor.
Haz için küçük bir alan bırakma
Sağlıklı beslenmenin parçası olduğu ve sınırlı miktarlarda yenildiği sürece, herkesin bir miktar hazzı hak ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle, çikolata veya dondurma ürünlerimizin kaliteli malzemelerle yapılmasını sağlıyor; tariflerini gezegenimiz için daha iyi olacak şekilde basitleştirmeye çalışıyoruz. Örneğin, kakao çekirdeğinin yanı sıra kakao meyvesinin posasını da kullandığımız, çikolatadan rafine şekeri çıkarmamızı sağlayan bir üretim tekniği geliştiriyoruz.